perjantai 7. joulukuuta 2012

Seitsemäs päivä

Ihana pikku arki koitti. Yksi vapaapäivä välissä sekoitti pakan ja olen koko päivän elänyt maanantaita. Melkein kuin olisi saanut tulevan viikonlopun lahjaksi. 
Kiitos!

Sain ripustettua yläkerran makkariin verhotkin, vihdoin. Pellavaiset. Yksinkertaiset. Mielestäni kauniit. Tästä ei tällä erää tullut millään erityisen jouluista postausta, mutta sellainen on seitsemäs joulukuuta :)
Joulua kohti kuiteskin mennään, kun on verhot ikkunoissa :)

Makkarin ikkunasta näkyy naapurin suloisen punainen, mansardikattoinen talo. 
Talo on kuin sadusta ja mielestäni koko meidän vanhan kalastajakylän kauneimpia.


Sängyn vieressä on pikku ikkuna merelle, siihen ei verhoja tarvita. Siitä Nago tykkää tarkkailla kotipihan liikkeitä. Vai liekö tähyää merelle päin haaveillen koiramaisuuksista?
Zisu huolehtii siitä, että alla on pehmoinen, mukava ja leppoisa paikka. 
Hyvä Zisu!

4 kommenttia:

 1. Voi tämä blogihan on tulvillaan toinen toistaan tunnelmallisempia kuvia, ihania :). Ja tuo makuuhuoneen artekin pöytä ja tuoli yhdistelmä on suloinen, jos joskus luovut, on ostaja valmiina ;). Oikein hyvää ja tunnelmallista joulun odotusta. Se on täällä nopeammin kuin huomaammekaan.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa joukkoon Sarppu ja kiitos mukavasta palautteesta! Artekit ovat kulkenut vanhempien kotoa meille, joten niillä taitaa olla luopumisen suhteen liikaa tunnearvoa :) Muut kodin Artekit ovat 2000-luvun ostotavaraa ja niillä on hyvä käyttöarvo :) Mukavaa joulunodotusta myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun löysin blogiisi. Ihania koiruuksia ja toinen toistaan kauniimpia kuvia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Erjuska :) Mukava kun liityit mukaan.

  VastaaPoista