perjantai 22. maaliskuuta 2013

Loman tuntua

Tässä vähän niin kuin hiivitään lomalle. Pikku hiljaa :)

Aurinkoinen päivä houkutteli hakemaan vauhtia lomaan kotimaisemista. Kavuttiin pitkästä aikaa kodin viereisille kallioille nauttimaan auringonsäteistä. Koiratkin ymmärsivät hyvän päälle ja katselivat maisemaa, minkä jänisten papanoiden syönniltä kerkesivät :)






Ehdittiin tänään käydä ihastelemassa meidän Zisu-isän ensimmäistä poikuetta. Kuusi kaunista koiravauvaa. Eihän sitä meinattu malttaa irrottaa katsetta pienistä tuhisevista pennuista.

Neljä kuudesta suloisuudesta

Ihan pakko myöntää, että pikkuisen tuli koiravauva kuume.
Eihän se "pikkuisen" ole vakavaa vielä, eihän?

Ahkio pötköttää olkarin lattialla, suksiboksi odottaa auton katolle pääsyä, reissukassin pohjalla on jo parit sukat...joten eiköhän tässä jossain vaiheessa köydet irtoa laiturista :)

8 kommenttia:

  1. Oih ja voih mitä pentuja...
    Oikein ihanaa lomaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pentujen tuoksu leijailee vielä mielessäni :)
      Näin kauniina aaumuna on ihana urakoida pakkailun kimpussa :)

      Poista
  2. voi miten ihania pikku koiria! En ole ikinä nähnyt noin pieniä. Minun tyttärilläni on myös chihut, tutun näköinen tuo ensimmäisen kuvan koira :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienten chihu pentujen äärellä sitä kyllä herää kaikki äidinvaistot ihmiselläkin. Ne ovat todella, todella pieniä ja silti jo niin päättäväisiä ja tarmokkaita. Meidän Nala (siinä ekassa kuvassa) on aika klassinen chihuahua kaunotar!!! Rapsutuksia tyttären koiralle :)

      Poista
  3. Kiva blogi sinulla!
    Aivan ihania koiravauvoja.
    Meillä kohta kolmetoistavuotias neito osoittaa jo vanhenemisen merkkejä. Koirakuumetta en silti aio hankkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liina!
      Kävinkin kurkkaamassa suloista kuvaa koirastasi. Suloisuus. Hiukan niin kuin meidän tiibetinterrierimme. Koirakuumeessa on monta puolta :)))

      Poista
  4. Upeita maisemia, kelpaa koirillekin :) Voi noita pikku palleroita, ne tosiaan aiheuttavat sitä kuumetta, joten kannattaa vähän varoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeat ovat maisemat, todellakin. Vaikka nyt jyllää maiseman toisella reunalla iso rakennustyömaa ja uuden asuinalueen värkkääminen. Niinkö se vaan menee, että metsät saavat väistyä?

      Poista