sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mikä ihana päivä

Muutaman päivän miniloman kotosalla kruunasi tämä ihana äitienpäivä. Eilen illalla otettiin puolison kanssa varaslähtö juhlintaan ja varattiin terassipöytä kotikaupungin Wanhasta kaupungista. Miljöö joenrannassa on mitä parhain, eikä ruokakaan ole yhtään hullumpaa. Oli mukava istuskella ihan kahdestaan. Multaiset kädet muistuttivat päivän puutarhatöistä.

Voin lämpöisesti suositella kesäravintola Johansia, jos satutte Porvoon suunnalla pyörähtämään. Tässä muutaman kuvan verran fiilistelyä.
Miehen annos :)
Vetää kuulemma vertoja mäkkärin burgereille :)
Vaimon annos :)
Taimenta ja ohrattoa...ja oli kyllä hyvää!

Virallisena juhlapäivänä, täänään, annokset sen kuin paranivat. Äitienpäivän aamiasleivät olivat niin kauniisti aseteltu ja kukatkin laitettu sinappipurkkiin täydellisesti. Kiitos rakkaani <3
Aamiaisen jälkeen sormet jo syyhysivätkin pihapuuhiin. Pikkuisen oli vielä istutushommia ja omenpuiden oksien taivutettelua. Maalasin pätkän etupihan uutta aitaakin ja somistin itseni valkoisin maalipilkuin juhlakuosiin.

Iltapäivällä tulivatkin sitten muutama tytär perheineen. Iloista hulinaa riitti iltaan asti. Miten onnelliseksi minut tekekään rakkaiden näkeminen ja kullan murujen puhelinsoitot toivotuksineen <3

Eikä maamola olisi maamola, ilman pikkuisia hipsu hiiriä, joilla vauhtia riittää välillä enemmän kuin tarpeeksi. Tänään saimme nauttia kymmenestä lapsenlapsesta neljän riemullisesta kevätpäivästä.


Aurinko lämmitti niin ihanasti, että mikäs meillä aikuisilla muuta kuin istuskella ja katsella lasten päättymätöntä leikkiä. Tosin siinä sivussa tytär paistoi ulkogrillissä kasan ihania lettuja ja kilisteltiin hiukan maljoja kaikille äideille <3Miten kiitollinen olenkaan saadessani olla ihanien tyttärieni äiti ja suloisten lastenlasteni maamo! Rakkaudella muistelen omaa äitiäni ja lähetän tähtiterveisiä hänelle jolta sain niin paljon lämpöä ja rakkautta <3 <3 <3

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa vilinää siellä onkaan ollut! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän paikan armahan kesäravintolan Johansin, vaikkakaan emme vielä ole terassilla istahtaneet ja nauttien herkuttelu hetkistä. Hyvältä ja herkulliselta näyttää sekä kauniilta rakkaasi valmistama aamiainen, herttasine kukkineen! Hulinan keskellä onnellisen hymyn kanssa on ilo nauttia aurinkoisena päivänä!
   Onnen täytteisiä päiviä!<3

   Poista
 2. Kuvissa aivan ihana tunnelma. Ja sitten tulikin nälkä...
  Hyvät kesän matkailukohdevinkit on aina hyviä, kiitos.

  VastaaPoista