sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Aikaa punajuuripihveille



Sunnuntait on ihan omaa luokkaansa. Silloin on aikaa sellaiseen mihin arki-iltana ei useinkaan ryhdy. Eilen kaivoin jääkaapin uumenia ja sain tekaistua punajuuripihvejä. Ja oli tooosi hyviä. Syötiin kahdestaan parempiin suihin aikamoinen keko. Kyytipoikana oli fetakermaviilikastiketta ja basmatiriisiä ja tietty salaattia.


Punajuuripihveihin tällä kertaa tuli:

Neljä muhkeaa luomu-punajuurta (raakaraasteena)
1,5 dl punaisia linssejä
1 dl hirssiä 
(hirssit ja linssit keitin yhdessä noin vartin)
punasipuli
kaksi valkosipulia
kananmuna
vajaa purkki rahkaa
Mausteeksi koko mössön joukkoon lorautin hiukan kasvisfondia, teelusikallisen tandoori currytahnaa, hiukkasen ruususuolaa ja mustapippuria.

Ja sitten vaan kosteilla käsillä pihvejä pyöritellen ja voihin kuumaan pannuun paistumaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti