torstai 22. marraskuuta 2012

PUNAISIA AJATUKSIA

Olen löytänyt itsestäni punaisen napin. Tosin löydän sen vain aivan erityisissä tilanteissa, lähinnä silloin kun ärsyynnyn, tuskastun, suutun, on kiire tai asiat ei mee niin kuin toivoisi. Punainen nappi sijaitsee etuaivolohkoni tuntumassa ja silloin kun jokin ulkoinen ärsyke laukaisee sen, kykyni luovaan ajattelun, joustavuuteen ja melkeinpä hengittämiseenkin heikkenee merkillisesti.

Punainen nappi laukaisee hälytystilan! 

Kiusallisen usein erehdyn kuvittelemaan, että jokin ulkopuolella oleva painelee minun ärtymystilani käyntiin. Mutta niinhän se on, että reaktiohan kertoo meistä itsestämme, minusta.

Olen löytänyt onneksi myös pilleripurkin heikkojen hetkien avuksi (ainakin ajoittain). Purkin kyljessä lukee "tietoisuus" ja annosteluohjeena "nautitaan syvään hengittäen". Ihmeellisen tehokas lääke hälytysnappivaivaan. Avautuu kummasti neutraalimpaa tarkastelutilaa ja ainakin mahdollisuus ihan rauhassa taas hegittää.


Luulin, että punainen ei ole missään muussa muodossa mun väri, mutta, mutta...kun kamera kiersi kotona, tallensin punaista sieltä sun täältä. Ja parempi näin...siis tämä ulkoinen punainen, kuin pään sisäinen :) Jollei ne sitten ole kauniita joulunpunaisia aatoksia <3


Iloa tässä ja nyt <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti