lauantai 17. marraskuuta 2012

KUUSI VUOTTA SIITÄ NYT, TÄNÄÄN ON JO VIERINYT

Lapsena on olennaista vanheta ja siksi meillä juhlitaan ainakin kymmenen kertaa vuodessa, kymmenen lapsenlapsen verran. Tänään oli kuusivuotias vuorossa. Isopikku pellavapää osasi jo ottaa vieraita vastaan juhlallisesti ruutupaidassaan. Osasi kiittää lahjoista ja oli selvästi iloinen kun paketista kuoriutui Lego-peli.

Meidän juhlissa oma väki jo täyttää talon kuin talon. Sekaan onneksi mahtuu sopuisasti vieraat suvunkin ulkopuolelta. Serkuspoppoota riittää kaksivuotiaasta kymmenvuotiaaseen. Kaikki kutakuinkin sovussa nauttivat juhlatunnelmasta. Poppoon kahdeksan tyttöä pitävät huolen akkavallasta ja siitä, että juhlista ei puutu prinsessoita, keijuja ja korkokenkiä. Pojat on sinuattu riittävän miehekkäällä luonteella, eivät siis jää ihan naisväen jalkoihin.

Päivän emäntä oli loihtinut mahtavat juhlat. Kiitos vielä :)Tähtilaiva rantaan maan, ui ja lastit kantoi.
Marraskuiseen satamaan, meille sinut antoi.
Kuusi vuotta siitä nyt, tänään on jo vierinyt.
Sinulle loistaa kynttilät, sulle laulut soivat.

7 kommenttia:

 1. Hienot juhlat oli!!

  ..ja juustoveitsi on täydellisessä kohdassa ;))

  Ps. Liityin sun blogin lukijaksi ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei -love-!
   Juustoveitsi todellakin löysi paikkansa:)
   Viipyilin blogiasi selaillen -ihana!
   Lukijaksi olin liittynyt, mutta en löytänyt siihen mahdollisuutta. Osaatko kertoa kuinka se onnistuu?
   En ole niin perillä blogimaailman kaikista saloista ja ihmetten myös miksi et näy sivuillani lukijana. Muutaman muunkaan, joka on lukijaksi liittynyt, jäsenyys ei näyt...merkillistä??

   Poista
  2. Moikka,

   eli joka päivä oppii jotain uutta ;);) Nyt pitäisi mun sivulla näkyä oikealla teksti "FOLLOW ME" ja kun sitä klikkaa voi liittyä lukijaksi.
   ( ohjeen löysin täältä: http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/08/miten-linkki-jota-klikkaamalla-pystyy.html ). Sinultahan tuo löytyikin jo ja nyt pitäisi näkyä, että olen lukijasi.

   Itse olin vain lisännyt sinut listaan jota seuraan, joka ei ole sama asia kuin liittyä lukijaksi. :):)

   Mukavaa iltaa sinne:)

   Poista
  3. Ainiin.. ja I:lle terkut, että N hyvin ylpeästi kertoi mistä koiria pitää rapsuttaa kun I oli hänelle kertonut :):) Terkkui!!

   Poista
  4. Heissuli,
   tää blogimaailma on ainakin minulle totaal uuden oppimista. Jotain sitä on jo hiffannut, mutta monta asiaa on hakusessa. Viestisi myötä ilmeni seuravaa kysymys...blogini reunassa kun näkyy kohta "lukijat", sinä et näy siinä. Näin on käynyt muutaman muunkin kohdalla, jotka ovat kertoneet liittyneensä virailliseksi lukijaksi. Tähän kun löytäsi infoa jostain.

   I:n opit asiassa kuin asiassa tekevät jostain syystä merkillisen vaikutuksen lapsiin :)
   Terkkuja N:lle koirulaisilta.

   Poista
  5. Noh, minä tiedän :)

   Kun liityt lukijaksi voit valita teetkö sen nimettömänä vai oletko lukija julkisesti. Jos olet nimetön lukija et näy tuolla listalla.

   Laitoin itseni nyt julkiseksi lukijaksi ja näyn kun näynkin sinut listalla :))

   Kivaa päivää!!

   Poista
  6. Kiitos Love asiantuntijuudestasi (ah mikä sana) :) :)

   Poista