sunnuntai 18. marraskuuta 2012

VALOA

On niin pimeää! Marraskuu on aina. Teen parhaani, nähdäkseni kaikki kauniit värit ja valon pimeyden keskellä. Onnistun hetkittäin. Muistin tänään, että meillä on laatikko tolkulla valoa! Ostettiin vielä muutama metri lisää pihatammeen ripustettavaksi. Nyt siis talo loistaa led-loistetta. Ja tietenkin paljon kynttilöitä.
Valoa päivään toi myös pieni pyrähdys kotikaupungin kujilla. Vietimme mukavan, varhaisen illallishetken ravintola Gabrielissa. Tiesimme, että listalta löytyy mielenkiintoisia pizzoja. Ja niitä löytyi. Hyvää oli :)


Valoisia aatoksia kaikille!

5 kommenttia:

 1. Valoa pimeyden keskellä...kaunista sitä teillä on.
  Nyt jos koskaan on aika laittaa valoisaa tunnelmaa ja poltella kynttilöitä valvotuin silmin.
  Tämä vuodenaika on niin kaunista just kun on mahdollista valoilla:)
  Kauniisti olet asetellut rakkaasi valokuvat hyllylle. Siinä ne ovat näkösällä parhaalla paikalla. Kotisi on niin kaunis lukuisine kynttilöineen sekä tuikkuineen.
  Kaunis on myös näkymä kujalta...aivan lumoavaa ja tutun oloista:)
  Samoin kiitos valoisia ajatuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vielä jouluruusuista, unohdin kertoa että jos vain suinkin niin ne pitävät viileämmästä paikasta, eli jos sinulla on kuisti tai jokin muu paikka niin siellä viihtyvät paremmin.

   Mukavaa päivää:)

   Poista
  2. Kiitos Sirkka edellisestä viestistäsi, kuin myös tästä jouluruusujen hoitovinkistä. Meillä kun ei satu oikein olemaan ns. viileämpää paikkaa...ainoastaan toisella laidalla tonttia on puolilämmin verstas, mutta sinne tuskin jaksan jouluruusuja kiikuttaa :) Voisin kokeilla nostaa ne yöksi ulkon oven lähelle, siinä kun on vanhan talon tyyliin selkeästi viileämpää.
   Kaunista päivää toivotellen :)

   Poista
 2. Ihana postaus,ihana blogi! Valoa päivääsi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kannustuksesta Riitta Sinikka! Blogi on vielä niin alkutekijöissä, joten katsotaan, katsotaan mitä tulee...?
  Kaunista päiväää sinulle!

  VastaaPoista